Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tvunget på jobb med bombebelte rundt livet

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Stockholm sentrum ble onsdag avsperret etter at en ansatt ved et svensk vekslingskontor var blitt overfalt i sitt eget hjem, og tvunget til å gå på jobb med et bombebelte rundt livet.

Mannen jobbet ved vekslingskontoret Exchange på Sveavägen midt i sentrum av den svenske hovedstaden. Han ble overfalt hjemme, og tvunget til å ta på seg et bombebelte rundt livet.

- Siden fikk han sannsynligvis beskjed om å gå på jobb og hente penger, tror politiinspektør Mikael Meinke, ifølge Expressen. Mannens kone ble skal også ha blitt overfalt og bundet fast. Kvinnen er funnet i live, og er fraktet til sykehus, opplyser en polititalsmann.

Da mannen kom på jobb ved nitiden onsdag morgen, ble han sluppet inn av en vekter. Han fikk vist vekteren at han hadde bombebeltet rundt livet, og klarte etter hvert også å få av seg beltet, og legge det på bakken utenfor kontoret.

Politiet fikk melding om det som kan være en bombe klokken kvart over ni onsdag morgen. Den sterkt trafikkerte Sveavägen ble umiddelbart sperret i begge kjøreretninger, fra Kungsgatan til Olof Palmes gata, noe som skapte store trafikkproblemer i Stockholm sentrum.

Ingen t-banetog fikk heller lov til å stanset innenfor det avsperrede området.

Bombeeksperter ble sendt til åstedet.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!