RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tyrkiske jagerfly med flere luftangrep mot PKK

Sist oppdatert:
Tyrkia har gjennomført 17 luftangrep mot det kurdiske arbeiderpartiet PKKs stillinger i den sørøstlige Hakkari-provinsen, opplyser den tyrkiske hæren.

Luftangrepene skjedde mandag og tirsdag i den tyrkiske Hakkari-provinsen, som ligger nær grensen til Irak.

En tyrkisk soldat ble drept da PKK angrep en militærbase i Sirnak-provinsen, som ligger like ved Hakkari-provinsen, nær grensen til Irak og Syria. Et PKK-medlem ble drept i sammenstøt i Bingol-provinsen, ifølge lokale myndigheter.

Tyrkia ble rammet av flere angrep mandag, både mot storbyen Istanbul og ved grensen til Syria. Til sammen ble minst ni personer drept i angrepene, som ses som svar på den tyrkiske bombingen i Irak og Syria.

Fire tyrkiske polititjenestemenn ble drept da en veibombe gikk av i Sirnak-provinsen mandag. I tillegg ble en politistasjon i Sultanbeyli i utkanten av Istanbul rammet av et selvmordsangrep da en bilbombe eksploderte utenfor stasjonen natt til mandag. Fire politimenn ble drept, og en alvorlig såret i angrepet.

Tyrkia bombet kurdiske mål sørøst i landet også tirsdag forrige uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere