*Nettavisen* Nyheter.

Tysk søskenpar har tre barn sammen

Patrik (27) og Susan (20) er søsken, og har tre barn sammen. De to sier de elsker hverandre og vil være sammen alltid, og skjønner ikke hvorfor tyske myndigheter vil ha en slutt på forholdet.

Søsknene har vært et par i fire år, og har fått tre barn sammen. Leger har konstatert at de to eldste, på 3 år og på 17 måneder, kan være utviklingshemmede. Treåringen kan verken snakke eller gå, men det er foreløpig uklart om det yngste barnet har skader.

Utviklingshemningene skyldes ifølge eksperter det insestuøse forholdet. Barna bor i dag i fosterhjem, men får treffe sine foreldre regelmessig. Avsløringen i Bild-Zeitung har opprørt tyskerne, skriver Aftonbladet.

Vanskelig oppvekst
De to har hatt en vanskelig oppvekst. Patrick ble plassert på barnehjem fire år gammel, og så ikke sin mor på 18 år. Da fikk han også rede på at han hadde en 16 år gammel lillesøster. Ingen av dem har hatt noen kontakt med faren. Like etter døde moren, og de to søsknene flyttet sammen i morens toromsleilighet.

- Vi blev forelsket fra første øyeblikk. Det var gjensidig, og ikke noe vi kunne gjøre noe med, sier Susan. Paret forteller at de aldri har vurdert å bruke prevensjon.

- Vi ville ha barn sammen, forteller de til Bild-Zeitung.

Straffes med fengsel
Eksperter på seksuelle overgrep raser nå mot myndighetene i Sachsen, som ikke har nedlagt besøksforbud mellom de to søsknene, som stiller seg utenforstående til omverdenens reaksjoner.

- Hvorfor skal staten forby vår kjærlighet, har de flere ganger spurt meg, sier parets advokat Joachim Frömling.

Patrick har ifølge avisen allerede sonet ti måneder i fengsel for incest. Snart venter en ny fengselsstraff, og nå er også Susan gammel nok til å kunne straffeforfølges.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.