*Nettavisen* Nyheter.

UD oppfordrer nordmenn i Paris til å kontakte pårørende

En mann ligger på bakken nær konserthallen i Bataclan mens fransk politi sjekker identiteten hans. Mannen ble sluppet rett etter. Foto: Christian Hartmann (Reuters)

- Følg med på nyhetene, og følg henvisninger fra lokale myndigheter.

14.11.15 02:43

Utenriksdepartementet oppfordrer alle nordmenn i Paris til å melde fra til sine pårørende om sin status og følge henvisningene fra lokale myndigheter.

– Det er unntakstilstand i hele landet. Vi oppfordrer alle nordmenn i Paris til å følge med på nyhetene, og til å følge henvisninger fra lokale myndigheter, sier pressevakt Astrid Sehl i UD til NTB.

NÅ: Direkte fra Paris

Direktør for Lufthavntjenester ved Oslo Lufthavn Henning Bråtebæk sier til Nettavisen at fly til og fra Paris vil gå etter planen.

- Flightplaner er lagt inn, og ingenting tyder på noen kanselleringer så langt, men det kan jo skje noe i løpet av natta. Det første flyet til Paris går rundt 06.30.

SAS kan ikke kommentere hvorvidt dette vil få konsekvenser for flyginger til Paris. Norwegian sier dette:

- Vi følger situasjonen og vurderer den fortløpende. Vi forholder oss til myndighetene som foreløpig har informert om at flyplassen holdes åpen at at flytrafikken vil gå som normalt, sier kommunikasjonsrådgiver Tonje Næss i Norwegian til Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.