RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ung kvinne blant drapsofrene i Uddevalla

TRIPPELDRAP: Politiets teknikere på åstedet der de tre personene ble funnet drept lørdg.
TRIPPELDRAP: Politiets teknikere på åstedet der de tre personene ble funnet drept lørdg. Foto: Robert Betzehag / Rescue Photo (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
En kvinne på 18 år er blant de tre personene som ble funnet drept.

De to andre er menn på 21 og 22 år, ifølge svenske medier.

22-åringen og kvinnen var et par, skriver Aftonbladet.

Svensk politi har bekreftet at alle ble skutt på stedet der de ble funnet. Ett av ofrene lå i baksetet på en bil, de to andre ble funnet på gaten utenfor, opplyser en mann som så ofrene fra vinduet sitt.

– Det er veldig skremmende, tre personer er døde. Man kan ikke tro at det er sant. Barna er skrekkslagne, sier en annen nabo til den svenske avisen.

Venner og bekjente av de døde har opplyst at ett av ofrene var 21-åringen Alaa Farraj. Han bodde sammen med sin jevngamle kjæreste Johanna Gillerstedt.

Les også: Politiet etterforsker trippeldrap i Sverige

– Gledesspreder

– Han var verdens snilleste menneske, som stilte opp for alle når det trengtes. Han satte sin familie, kjæreste og venner foran alt annet. Han var en gledesspreder som fikk andre til å føle seg vel, sier Gillerstedt til Expressen.

Både hun og familien hans avviser rykter om at han og den drepte 22-åringen tilhørte en kriminell gjeng.

Begge to er imidlertid tidligere dømt for grov mishandling. Alaa er også dømt for narkotikakriminalitet, brudd på våpenloven og trusler mot offentlig tjenestemann.

Ingen tatt

Ingen er foreløpig pågrepet for drapene, og politiet ønsker ikke å si noe om mulige motiver for drapene. To menn på en moped er etterlyst.

Det var en jogger som oppdaget det ene offeret i bilen like før klokka 7 lørdag morgen. Drapene skal ha funnet sted mellom klokka 1 og 1.30 natt til lørdag.

Flere naboer har fortalt at de hørte høylytt bråk, kraftige smell og et kjøretøy som forsvant i all hast i løpet av natten.

Politiet satte opp sperringer og undersøkte åstedet lørdag formiddag. Først klokka 15 ble ofrene kjørt bort.

Før dette hadde flere venner og pårørende forsøkt å bryte politiets sperringer og ta seg inn til de døde. Politiet måtte bruke hunder og batonger for å stanse dem. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere