RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Usikkert i USA

Sist oppdatert:
De amerikanske aksjefuturene peker mot en usikker åpning på Wall Street.

Følg utviklingen på Wall Street her.

Dow Jones Indicative stiger 0,07 prosent. De to mer pålitelige indeksfuturene til Nasdaq og S&P 500 peker riktignok i forskjellig retning. Nasdaq-futuren stiger 0,10 prosent, mens S&P 500-futuren indikerer at indeksen vil starte ned 0,10 prosent.

NA24 - din næringslivsavis.

Markedet klarer ikke finne en retning rundt tre kvarter før handelen på børsene i New York starter. Aksjefuturne er volatile og svinger mellom blått og rødt.

- I dag er en vente-og-se dag. Det vil nok ikke være store bevegelsene fra starten på dagen, sier sjefsanalytiker Arhur Hogan i meglerhuset Jefferies til nyhetsbyrået Reuters.

Torsdagens renteavgjørelse fra den amerikanske sentralbanksjefen Ben Bernankes rentekomité er det markedet venter på. Usikkerheten til den videre rentegangen er avgjørende for den videre retningen til markedet.

En renteoppgang er allerede inndiskontert i ekspertenes forventninger, men det markedet er spent på er hvor renten skal videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere