RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utlovte sprit for offentlig sex

Sist oppdatert:
Det danske diskoteket ville at 16-åringer skulle ha sex på dansegulvet, og lovte sprit i premie.

(SIDE2:) Diskoteket The Plaze i Nykøbing Falster i Danmark lovte en flaske sprit i belønning til 16-åringer som ønsket å ha sex foran de andre gjestene på et skumparty som kom en smule ut av kontroll.

- Lov å ha det gøy
- De unge må få lov til å ha det gøy, mente daglig leder for diskoteket, Peter Marquardsen, i følge danske Ekstra Bladet.

Festen hadde 16 års aldersgrense og flere 16-åringer lokalavisen Folketidende har snakket med forteller at de flere ganger har opplevd at DJ’ene oppfordrer til sex på dansegulvet.

Flere av vennene deres har tatt utfordringen på strak arm. 16-åringene var selv tilstede på skumfesten og forteller at det var DJ’en som lanserte konkurransen.

Er du på jakt etter en kjæreste? Prøv Side2 Single nå!

I kampens hete
- DJ’en ropte over mikrofonen at de første som hadde sex i skummet ville vinne en flaske sprit. Det var det da flere som gjorde, og ei jenta vant flasken, sier en jente til avisen.

- Jeg har drøftet saken med vår DJ, og det det var snakk om var en konkurranse der man skulle danse sexy i skummet. I kampens hete, og for å egge folk opp , brukte DJ’en imidlertid formuleringen «sex i skummet», hvilket jeg naturligvis beklager, sier daglig leder Marquardsen til ekstrabladet.dk.

Oppfordrer til sex
I invitasjonen som ble sendt ut i forkant av festen står det derimot: «Husk – hvem vet hva som kan skje i skummet. Huske også: jo frekkere du er påkledt jo mer oppmerksomhet kan du få. Flippflopper og g-strenger er også tillatt denne kvelden «If you want sex- it’s ok too!».

- Jeg synes vi skal huske at de unge skal feste under ordnede forhold, men de skal ikke være forhindret i å ha det gøy, sier Merquardsen.

Guldborgsund Kommune reagerer imidlertid på diskotekets fremferd.

- Innehaveren av The Plaze har et stort forklaringsproblem når han oppfordrer 16-åringer til å ha sex, sier Jens Tang Holbek i kommunen til Folketidende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere