RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utpeker lastebilsjåfør som seriemorder

Sist oppdatert:
- Har drept seks personer i fire delstater

Takket være en tilfeldig observasjon fra en våken politimann i Tennessee kan mannen som står bak seks drap i fire amerikanske delstater være sporet opp.

Lastebilsjåføren Bruce Mendenhall (56) vil sannsynligvis bli tiltalt for drapene på til sammen seks personer.

Blodspor
Det var politimannen Pat Postiglione som oppdaget noe som lignet blod inne i bilens førerhus, melder CNN.

Torsdag ble det kjent at Mendenhall også har avgitt en forklaring for politiet der han impliserer seg selv i de seks drapene.

Ett av ofrene hans var 25 år gamle Sara Nicole Hubert, som ble funnet skutt og drept på en parkeringsplass i Nashville 26. juni.

Pat Postiglione ble sendt ut til åstedet og på veien oppdaget han en lastebil som lignet den politiet hadde etterlyst i forbindelse med etterforskningen. Han fulgte etter lastebilen, og da føreren svingte av for å ta seg en pause, var Postiglione på plass. Han henvendte seg til Mendenhall og i løpet av samtalen oppdaget han blod på innsiden av døren på føresiden.

Politimannen skal også ha funnet andre ting som kunne koble sjåføren til drapet.

Lignende saker
Mendenhall ble derfor lagt i jern, og i løpet av det påfølgende avhøret på den lokale politistasjonen kom det fram at han var involvert i drapet på Hubert.

Da politiet spurte ham ut om andre lignende drap i nabodelstater, la Mendenhall kortene på bordet.

Han tilsto også å ha vært involvert i drapet på Symantha Winters (48), som ble funnet skutt på en rasteplass for lastebiler i Tennessee 6. juni, og i to drap i Indiana, ett i Georgia og ett i Alabama.

Mendenhall sitter varetektsfengslet, og lastebilen hans er beslaglagt. Politiet i flere delstater samarbeider nå om å nøste opp saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere