Venner av Madeleine døde i ulykke

Prinsesse Madeleine er sjokkert og lei seg etter at to venner omkom og tre ble hardt skadd i en bilulykke fredag ettermiddag.

05.06.04 14:17

De fem ungdommene fra Östermalm i Stockholm hadde vært på studentfest i Sunne i Värmland, og var på vei hjem da ulykken skjedde. Det skal ha gått svært fort langs veiene inn mot Stockholm.

På motorveien mellom Örebro og Arboga fikk den lille bilen sladd og raste av veien. Den gikk rundt flere ganger før den landet på en åker. Ungdommene ble sittende fastklemt i bilen, som begynte å brenne.

To av ungdommene, en jente (19) og en gutt (21), omkom umiddelbart. To gutter på 21 år ble fraktet til Universitetssykehuset i Västerås med alvorlige skader. Den ene av dem har livstruende skader. En tredje 21-åring ligger hardt skadd på Universitetssykehuset i Örebro.

Prinsesse Madeleine kjente noen av ungdommene godt og hadde møtt dem utallige ganger både på skolen og utestedet Kharma i Stockholm.

- Madeleine fikk beskjeden i går ettermiddag. Hun er sjokkert og lei seg. Madeleine er nær venn med kjæresten til den omkomne 21-åringens storebror, sier en av de omkomnes kamerater til Expressen.

- Alle i kongefamilien er triste, forteller han.

Ungdommene var venner av en av døtrene til pressesjef Elisabeth Tarras-Wahlberg ved det svenske hoffet.

- Jeg tror at en av ungdommene tilhører en av kongefamiliens familievenner, sier hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag