RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Venter sitt 18. barn

Sist oppdatert:
Husker du 17-barnsmoren Michelle Duggar? Nå er hun klar for fødestua igjen.

Amerikanske Michelle Duggar har tilbrakt over elleve år av sitt liv som gravid, men er tydelig ikke lei av å gå med stor mage.

Nå venter 41-åringen sitt 18. barn med ektemannen Jim Bob. Barnet er ventet rundt nyttår og vil ikke mangle lekekamerater. Fra før ha paret fra Arkansas nemlig sju døtre og 10 sønner, blant dem to tvillingpar.

- Vi har fått tre barn i januar og tre i desember. De to månedene er en travel tid for oss, sier en lattermild vordende mor til Associated Press.

Michelle er seks uker på vei og i god form, forteller hun.

Ekteparets eldste barn er 20 år gamle Josh, mens yngstejenta Jennifer bare er ni måneder gammel. Alle navnene til barna starter med forbokstaven «J».

Ekteparet sier at de kommer til å fortsette å få barn «så lenge Gud vil».

- Suksessen i familielivet avhenger av kjærlighet til Gud, deretter å behandle hverandre med respekt, sier Jim Bob.

- Målet vårt er at barna våre skal være bestevenner. Så lenge alle jobber sammen for å hjelpe hverandre, går det bra, legger han til.

Den rask voksende familien har heldigvis et romslig hus med ni bad i Tontitown nordvest i den amerikanske delstaten, hvor alle barna får hjemmeundervisning.

De som vil vite mer om Duggar-familien, kan glede seg til den kommende tv-serien på Discovery Health som gir et nærmere innblikk i familiens liv. Eller du kan ta en titt på familiens hjemmeside.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere