«Verdens beste pappa» drepte ni barn

Foto: (EPA/Scanpix)

En gjenværende sønn av mannen som er tiltalt for å ha drept ni av sine egne barn, sier at Marcus Wesson var «verdens beste pappa».

15.03.04 10:30

Marcus Wesson (57) ble arrestert i helgen mistenkt for å ha drept ni av sine barn i et hus i Fresno, California. Sønnen hans, Serafin Wesson (19), klarer ikke tro på drapsanklagene.

- Han er den beste faren noen kunne få. Han ser farlig ut, men han er en snill mann. Jeg kan ikke tro at han gjorde det, sier sønnen til CNN.

Marcus Wesson er tiltalt for ni drap, deriblant drap på minst to barn politiet mener han har fått med sine egne døtre.

Serafino Wesson og hans bror Dorian nekter for anklager om at faren var en del av en kult eller at han var polygamist. Ifølge politisjef i Fresno Jerry Dyer skal Marcus Wesson ha hatt seksuelle forhold til fire kvinner.

På spørsmål om hvordan han forklarer en slik livsstil, svarer Serafin Wesson at «jeg ble oppdratt på den måten jeg vil oppdra mine barn, om jeg får barn».

- Jeg har ikke noe rulleblad. Jeg har aldri sett innsiden av en fengselscelle. I går var første gang jeg var inne på en politistasjon, sier Serafino.

Politiet ble egentlig tilkalt forrige uke, fordi to kvinner fortalte politiet at de forsøkte å få foreldrerett til barn de hadde overlatt til Wesson. Inne i familiens hjem fant politiet de ni likene.

De døde er en 24 år gammel kvinne, jenter på 17, åtte og sju år og to ettåringer. Tre gutter på sju, fire og ett år gamle ble også drept. Politiet fant likene stablet oppå hverandre inne i huset.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag