*Nettavisen* Nyheter.

«Verdens ondeste far i retten»

Foto: (Scanpix)

Marcus Wesson omtales som verdens ondeste far, etter at han skjøt og drepte ni av sine barn i et grusomt blodbad. Onsdag starter rettssaken mot 57-åringen.

25.01.05 12:42

Marcus Wesson var familieoverhode for en svær barneflokk, hvorav bare fire fortsatt er i live. Han styrte sine kvinner og barn med hard hånd, og misbrukte jevnlig sine døtre seksuelt, skriver danske Ekstra Bladet.

12. mars i fjor skjøt og drepte Wesson ni av sine barn, i en alder fra ett til 25 år, i et grusomt blodbad. Da politiet stormet huset i Fresno, USA, fant de likene liggende tilfeldig rundt på gulvet. Politiet fant også ti hvite kister, noe som tyder på at drapene var nøye planlagt.

Marcus Wesson har erklært seg ikke skyldig i alle anklagene, som omfatter incest, voldtekt og drap. Tirsdag starter arbeidet med å velge ut en jury som skal dømme mannen. På grunn av sakens grusomme karakter er det utpekt 2200 potensielle jurymedlemmer.

Arbeidet med å plukke ut de tolv som er distanserte nok i forhold til saken til at de kan utøve gjerningen på en tilfredsstillende måte, ventes å ta en måned.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag