*Nettavisen* Nyheter.

Verdens raskeste badedrakt

Speedo har lansert planetens raskeste badedrakt. Se video.

13.02.08 13:30

Tirsdag lanserte det internasjonale badetøymerket Speedo sin LZR RACER.

Speedo sier at de har slått seg sammen med det kjente motehuset Comme des Garcons, for å lage en badedrakt som både er stilig og sporty.

Ifølge Speedo, så har tester vist at LZR RACER er den raskeste i verden.

Phelps var prøvekanin
Michael Phelps, som har vunnet OL-medalje åtte ganger, viste frem den iøyenfallende badedrakten som han har vært med å teste i produksjonsperioden.

- Det er som en romdrakt. Det føles som om du bli skutt opp i rommet hver gang jeg sparker fra, sier Phelps til Reuters.

I 2004 var Phelps en av verdens mest sette svømmere, og han vant seks gullmedaljer og to bronsjemedaljer. Han var nær ved å bryte Mark Spitz sin olympiske rekord. Spitz vant syv gullmedaljer i de Olympiske leker i 1972.

Når han blir spurt om han skal gjøre et nytt forsøk på å bryte rekorden til Mark Spitz, svarer han at han skal svømme så godt han kan.

Artikkelen fortsetter nedenfor

217344

- Føles som ekstra hud
Natalie Coughlin er en annen elitesvømmer som har testet Speedo LZR RACER. Hun sier at den sitter som et ekstra hudlag.

-Så fort den er på, så føles det som den er en del av kroppen din. Den klemmer hver eneste kurve av kroppen din, og den føles som et ekstra hudlag, sier Coughlin til Reuters.

Coughlin vant fire Olympiske medaljer i 2004, inkludert to gullmedaljer.

Ifølge Speedo, er badedrakten laget av ultra lettvekt, vannavstøtende og hurtigtørkende materiale. Speedo sier at badedrakten gir en følelse av å ikke ha noen sømmer i det hele tatt. Speedo gransket kroppene til mer enn 400 elitesvømmere, for å designe drakten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.