RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verdens største svulst

Huang Chuncai har verdens største svulst - i ansiktet.

Den nå 31 år gamle mannen ble født helt normal men som toåring begynte høyre side av ansiktet å vokse og ble etter hvert mye større enn det venstre.

Se flere bilder nederst i saken.

Da han var fire år hadde høyresiden av ansiktet blitt markant større enn den venstre, og siden problemene bare tiltok nektet han etter hvert å gå på skolen for å slippe mobbing og latter fra de andre barna.

Et liv bak lukkede dører
Siden han var ti år har han kun holdt seg innendørs, og på grunn av familiens fattigdom var det heller aldri snakk om medisinering.

Men takket være medie-oppmerksomhet har den nå 31 år gamle kinesiske mannen blitt tilbudt gratis medisinsk behandling ved Fuda Cancer Hospital i Guangzhou, hovedstaden i den kinesiske Guangdong-provinsen.

Leter etter kur
Nå ser fremtiden mye lysere ut. Etter den første undersøkelsen kunne sykehusets spesialist på området, Dr. Niu Lizhi, konstatere at det var snakk om den største svulsten ikke bare han selv, men hele den medisinske verden hadde sett.

Spesialisten opplyser om at sykehuset kommer til å invitere alle kyndige eksperter på området til å delta i utredningen av pasienten og planlegging av fremtidig behandling.

Oppmuntrende besøk
Under behandlingen har Huang også fått besøk av to andre malaysiske pasienter med samme sykdom, Hong Xiuhui og Chen Jiaxin, som kom på sykehuset for å oppmuntre ham. De har begge tidligere vært til behandling ved sykehuset og er i dag friske.

Se bilder av elefantmannen under:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere