RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verdens styggeste kan bli filmstjerne

Sist oppdatert:
Eieren av verdens styggeste hund mener monsteret har potensial til å bli Hollywood-stjerne.

Nå leter hun etter en agent til hunden, skriver Los Angeles Times.

Desidert styggest
Den kinesiske blandingshunden Sam har fått horder av fans over hele verden etter at han nylig ble kåret til verdens desidert styggeste hund- for tredje år på rad.

Men ingen forguder han mer enn eieren, Susie Lockheed (53).

- Jeg har aldri hatt en hund som elsker meg så mye. Jeg behandler han som en baby og kysser han ofte, forteller hun til den amerikanske avisen.

Susie, som tidligere jobbet som skuespiller, prøvde som ung kvinne å slå gjennom i Los Angeles. Nå håper hun at hunden vil gjøre større suksess.

53-åringen er overbevist om Sams talent og leter nå etter en agent til han. Målet er i første omgang å skaffe det usedvanlig stygge dyret jobber innen film og reklame.

Alvorlig syk
Skulle hun lykkes med planene, kan det i så fall bli en kortvarig suksess.

Sams helse er alt annet enn bra, og i tillegg til å være blind, lider han blant annet av hjertefeil og trøbbel med nyrer og lunger. Hver dag må han ta piller for å holde sykdommene i sjakk, og Susie våker over han fra morgen til kveld.

- Jeg er fryktelig bekymret for Sams helse, og det vil overraske meg om han overlever neste års kåring av verdens styggeste hund, medgir hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere