RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vet hvem dobbeltdrapsmannen er

Sist oppdatert:
Svensk politi tror de vet hvem som i forrige uke knivstakk og drepte åtte år gamle Mohammed Ammouri og Anna-Lena Svenson (56) i sentrum av Linköping. Politiet tror de kan pågripe drapsmannen denne uken.

- Vi har med en gal mann å gjøre. Det handler om en psykotisk gjerningsmann, sier statsadvokat Lennart Löthman til Aftonbladet. Politiet har minst to ganger besøkt Linköpings psykiatriske klinikk, for å sjekke om mannen har vært i kontakt med klinikken før eller etter dobbeltdrapet.

Löthman sier til avisen at politiet bare venter på resultatene fra de tekniske undersøkelsene før mannen blir pågrepet.

- Vi pågriper mannen i løpet av kort tid, i løpet av denne uken, når vi har svarene fra den tekniske undersøkelsen, sier han.

Statsadvokaten bekrefter også at politiet ikke lenger arbeider ut fra teorien om at dobbeltdrapsmannen hadde noe uutalt med noen av ofrene eller deres familier.

Drapsmannen ble ifølge Aftonbladet skadd under drapet, og politiet kan ha sikret seg blod fra drapsmannen på gjerningsstedet. Politiet kan også ha sikret seg fingeravtrykk på drapsvåpenet, en kniv som ble funnet like i nærheten av åstedet, få timer etter drapene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere