Gå til sidens hovedinnhold

- Vi har aldri dopet barna

Kate og Gerry McCann er såret over anklagelser fra portugisisk presse og vurderer søksmål.

Savnede Madeleines foreldre, Kate og Gerry McCann, vurderer å gå rettens vei etter at en portugisisk avis har presentert det foreldreparet omtaler som sårende beskyldninger fra anonyme kilder.

- Skandaløst og sårende
Avisen 24 Horas skriver onsdag at det eksisterer juridiske bevis for at alle de tre McCann-barna ble dopet ned. De angivelige bevisene skal ha blitt analysert både av britiske og portugisiske rettsmedisinere.

Teorien går ut på at tvillingene Sean og Amilie (2) ble dopet fordi dette hadde fungert så bra med Madeleine ved tidligere anledninger.

- Gerry og Kate McCann ønsker å gjøre det helt klart at de aldri har gitt sine barn beroligende midler. Å foreslå annerledes er skandaløst og sårende, sier familiens talsperson Clarence Mitchell sier til Daily Mail

Les også: Graver etter Maddie på stranden

Flere barn i leiligheten
Tirsdag ble det meldt i flere aviser at portugisisk politi hadde sterke beviser på at flere barn var i leiligheten til McCann-familien den aktuelle kvelden. Politiet tror at det var Kate og Gerrys ferievenner som plasserte sine barn i McCann-leiligheten, ifølge de nye opplysningene.

Det skal ha vært til sammen syv barn i leiligheten, inkludert Madeleine og tvillingene. Politiet mener at det er usannsynlig at Madeleine ble bortført med så mange barn til stede.

- Dette er vrøvl
Politiet har flere ganger hevdet at ferievennene til McCann-ekteparet har holdt ting skjult for politiet. Talsmann for McCann-familien avviser påstanden og kaller det for et skittent spill.

- Dette er vrøvl. Hvis man plasserer syv barn i samme rom, så kommer de til å ha mye større vansker med å sove enn hvis de bare hadde vært tre, sier Clarence Mitchell.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus