RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Video avslører kylling-tortur

Sist oppdatert:
Opptak med skjult kamera viser levende kyllinger som blir trampet på og kastet i veggen til lyden av støyende rockemusikk. Se videoen.

Opptakene ble gjort med skjult kamera av dyrevernere i Peta, hos en av kyllingprodusentene som leverer mat til Kentucky Fried Chicken, melder AP.

På den sjokkerende videoen blir levende kyllinger sparket, trampet på og kastet i veggen på en kyllingfarm i Moorefield i West Virginia

Ifølge Peta skal ansatte på farmen også ha vridd nebbene rundt på kyllingene, spraymalt dem i ansiktet, dyttet tobakk i øynene deres og regelrett brukket beina i kroppen deres mens de ennå var i live. Dette skal øyenvitner ha fortalt organisasjonens utsendte.

Peta valgte å granske farmen etter at Kentucky Fried Chicken hadde kåret den til årets leverandør.

KFC kommer nå til å bryte samarbeidet med farmen inntil de kan garantere at noe slikt ikke skjer igjen. Ray Atkinson på farmen forsikrer overfor AP at de ansatte som har deltatt i dyremishandlingen, vil få sparken.

Tidligere har skuespiller og Peta-sympatisør Pamela Anderson krevd å få møte KFC for å diskutere måten kyllingene behandles på. Den australske modellen Sarah Jane (bildet) har stilt opp naken for dyrevernsorganisasjonen i håp om at det skal gjøre tilværelsen bedre for kyllingene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere