*Nettavisen* Nyheter.

Vil gi bort 200 lottomillioner

Lørdag vant Stephen 200 millioner i lotto. Nå er han villig til å gi dem bort.

30.01.08 19:40

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Den engelske bestefaren Stephen Smith fikk i helgen realisert drømmen til enhver forhåpningsfull lottospiller. Han vant nemlig en skikkelig jackpot verdt nesten 19 millioner pund, om lag 200 millioner kroner.

NA24 - din næringslivsavis

Men for den 58-årige mannen som kan se for seg en fremtid i sus og dus har den nye pensjonisttilværelsen en bismak. Han lider nemlig av en lidelse i hovedpulsåren som leder blodet fra hjertet, som kan føre til at den kan sprekke når som helst. Lidelsen er så livstruende at han kun har ti prosent sjanse til å overleve, ifølge Daily Mail.

Nå erklærer den nybakte mangemillionæren at han er villig til å gi bort rubbel og bit av lottogevinsten dersom han kan få tilbake helsen og være sikker på at han vil leve et langt liv med sin 68 år gamle kone Ida.

- Dersom dette går har jeg en ganske liten sjanse for å leve. Det er en tidsinnstilt bombe tikkende inne i meg. Det er henne jeg bekymrer meg for, det etterlater henne. Jeg vil gi alt det tilbake dersom jeg får lov til å være med henne fordi det er ingen butikker på kirkegården, er det? spør Smith.

Smith vant den åttende største lottogevinsten i engelsk lottohistorie da han vant premien.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag