RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/AFP

Vil gi paven Maddies bilde

Sist oppdatert:
Foreldrene til den savnede Madeleine McCann har kommet til Roma.

Fire år gamle Madeleine McCann ble bortført fra familiens hotellrom i Portugal for snart fire uker siden.

Begge foreldrene, Kate og Gerry McCann, er dypt troende katolikker. De vil trolig gi paven et bilde av sin fire år gamle datter.

Dette er første gang siden Maddie forsvant at de fortvilte foreldrene forlater Portugal. De to år gamle tvillingene, Sean og Amelie, blir tatt hånd om av Gerry McCanns søster.

Foreldrene har også frigitt de siste videobildene av Madeleine. På bildene er en forventningsfull Madeleine på vei opp trappa til flyet med kurs mot Portugal. Maddie er kledd i helrosa og har med seg en Barbie-ryggsekk. Et annet klipp viser Maddie på bussen fra Faro-flyplassen.

Politiet i Algarve har nå fått hjelp av de samme tekniske ekspertene som bidro til at drapsmannen Ian Huntley ble felt. De vil spore signalene fra mobiltelefoner til gjester, ansatte og besøkende til Mark Warner Ocean Club, der Maddie var da hun ble bortført.

Etter at ekteparet har hatt sin audiens hos paven, vil de holde en pressekonferanse. Deretter vil de reise til Spania, Tyskland, Nederland og Marokko for å holde oppmerksomheten rundt saken oppe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere