RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil skyte de som stemmer

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
- Svikere som går til valghulene vil bli skutt, heter det i en skriftlig erklæring som er signert Abu Mussab al-Zarqawis gruppe. Til helgen er det valg i Irak.

- De kommende dagene vil være de verste for dem som er involvert i operasjonen med å etablere de frafalnes prinsipper i islams land, heter det videre i erklæringen som ble delt ut i byen Al-Dur, ifølge NTB-AFP-Reuters.

Zarqawi er knyttet til mange av angrepene mot irakiske sikkerhetsstyrker de siste ukene og månedene. De siste ukene er volden trappet kraftig opp foran helgens valg.

I en uttalelse som ble lagt ut på et nettsted søndag erklærte den mistenkte terrorlederen Zarqawi krig mot valget i Irak om en uke.

- Vi har erklært krig mot dette onde prindsippet demokrati og de som følger denne feilslåtte ideologien. Alle som forsøker å sette opp et slikt system er en del av det, sa en mann som identifiserte seg som Zarqawi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere