*Nettavisen* Nyheter.

Vil vinne valget med bikinibilder

Foto: saramay.pl (Sara May)

Katarzyna Szczolek mener ord ikke teller, og bruker derfor kroppen sin for å bli valgt inn i bystyret.

16.11.10 15:31

Den polske sangerinnen vekker oppsikt over hele verden, med sin noe uvanlige valgkamp foran lokalvalget i hovedstaden Warsawa.

- Handlinger teller, det gjør ikke ord, så jeg vil ikke love noe, skriver Szczolek på sine nettsider, ifølge Ekstra Bladet.

«Vakker og kompetent»
Hun har bestemt seg for å droppe valgløftene, og har i stedet hengt opp utfordrende plakater av seg selv i bikini rundt om i byen.

Sangerinnen bruker dessuten kunstnernavnet Sara May, og på sine nettsider har hun også lagt ut mange poserende og lettkledde bilder av seg selv.

May mener hun like godt kan bli stemt inn på grunn av utseendet sitt, og derfor viser hun seg fram i utfordrende positurer på valgkampplakatene sine under slagordene: «Vakker, uavhengig, kompetent».

- Ikke i stand til å kontrollere
På sin blogg skriver May om all oppmerksomheten hennes valgkamp har fått rundt om i verden.

- Jeg er ikke lenger i stand til å kontrollere det, skriver hun, og viser til alle artiklene som skrives om henne, selv i India.

- Det fine er at mange nettsteder har lagt ut lenker til sangene mine. Dette betyr at mine utenlandske fans vokser som sopp etter regn. På min offisielle profil på Facebook svarer jeg hver dag på hundrevis av meldinger fra fans i Nederland, Frankrike, Portugal, Brasil, Tsjekkia, Russland, Belgia, Tyskland, Canada, Argentina, Sveits, USA, Spania, Filippinene, Korea, Venezuela, Peru, Italia og mange andre, ramser May opp.

Så vil tiden vise om det polakkene vil ha bikinikvinnen i bystyret, når de går til valgurnene den 21. november.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.