Gå til sidens hovedinnhold

Ville du kjøpt bensin av denne kjøteren?

Hunden Cody hjelper til med stort og smått i sin nye jobb.

GÅ RETT TIL DYRESIDEN

Det kan se ut som British Petroleum går nye veier i kampen mot finanskrisa. På en bensinstasjon i Florida møter kundene nå en hund i uniform i drive-in luka, det melder tampabay.com.

Eier av bensinstasjonen Karim Mansour tok med hunden på jobb første gang for fem måneder siden. Han ville ha selskap på de tidlige morgenvaktene, som kan bli både ensomme og tidvis farlige.

– Når Cody er her jobber han, og regelen er at ansatte har uniform, sier Mansour til tampabay.com. Derfor stiller Cody med skjorte og navnelapp.

Les også: 6500 hunder inntar Lillestrøm

Les også: Ellevill gjensynsglede topper YouTube

Les også: Bogi er hund etter løve


Liker besøk

Når noen står ved

drive-in

luka ringer det i en bjelle, og da er Cody på plass. Selv steinansikter med dårlig tid smelter av den overstrømmende mottakelsen Cody serverer. – Barna i baksetet hyler av glede når Cody ekspederer dem i luka.

Dagens høydepunkt kommer hvis en kunde har med hunden sin i bilen, Cody setter pris på både firbeinte og tobeinte kunder.

Cody blir stadig avbildet av overraskede kunder, og han er blitt kjendis blant de faste. Eier Mansour har også merket oppsving i omsetningen siden han introduserte Cody.

Les også: Hva har du i nesa, pus?

Les også: Unngå kuldesjokk i vinterferien

Omsorgsfull
Bensinstasjonen får besøk av alle typer mennesker til alle tidspunkter. – Folk er fulle, steine, alt mulig, sier Mansour. Cody stiller opp for folk med problemer på en annen måte enn det som er vanlig på bensinstasjoner.

– Cody beroliger de som er sinte eller lei seg, sier Mansour ifølge AP.

Tidligere i år kom en kvinne inn på stasjonen etter en krangel med mannen sin.

– Hun gråt og bar seg, sier Mansour. Cody forsto at noe var galt, og gikk bort til kvinnen. Hun satt seg ned, og fikk en god kos av den firbeinte BP-arbeideren.

– Dyr har en evne til å trøste den menneskelige sjel, forteller den stolte eieren til tampabay.com. Etter noen minutter med en trøstende Cody gikk det bedre med den fortvilte kvinnen.

– Når hun var ferdig med å klappe han, hadde hun sluttet å gråte og virket mye blidere. "Endelig", må hun ha tenkt, en som bare hører og ikke kjefter på meg, avslutter Mansour.

Få magasinet Dittdyr rett hjem i posten. Bestill her, kr 279 for seks utgaver:

HTML EMBED
Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken