RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ville selge barnebarn til pedofile

En farfar som fikk foreldreansvaret for to jenter etter at moren døde i flodbølgekatastrofen, ville selge dem til pedofile.

Jentens mor døde under tsunamien. Jentes far ble så psykisk syk etter tapet av sin kone, at han ikke greide å ta hånd om barna. Dermed ble det farfaren Aruma Somadasa som fikk ansvaret for barna.

Ifølge avisen News Of The World, forsøkte han å selge de to jentene Chamilkas (9) og Gemhanis (8).

- Du kan gjøre hva du vil med dem. Men det er best du bestemmer deg raskt. En amerikaner og to briter er allerede interessert, sier Somadasa til avisen, ifølge Expressen.

Selv om reporteren i den engelske tabloidavisen forklarer at han kunne tenke seg å selge barna videre for korte perioder, har ikke farfaren noen skrupler.

- Jeg bryr meg ikke. De kan treffe jentene hver gang de besøker Sri Lanka. Hvis jeg får 60.000 kroner, vil de ikke gå til noen andre, sier farfaren.

Kort tid etter at Aruma Somadasa ble intervjuet, ble han arrestert av politiet, mistenkt for å ha forsøkt å selge barnebarna.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere