RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Virkelighetens Freddy Krueger

Sist oppdatert:
En skrekkfilmfanatiker kuttet opp sin sovende kamerat med en hanske tilsvarende den kultfigur Freddy Krueger brukte i skrekkfilmene.

Jason Moore skal ha gjentatte ganger kuttet opp ansiktet til kameraten med hansken som har kniver festet på fingertuppene. Freddy Krueger var selveste skrekkikonet på 1980-tallet etter at karakteren ble kjent gjennom A Nightmare on Elm Street-filmene.

Jason Moore (37), som er en stor Freddy Krueger-fan, skal ha brukt timevis på å utvikle en tilsvarende dødelig hanske som blir brukt av Freddy i filmene, melder News and Current Affairs.

Kameraten John Skamarski fikk store kuttskader i ansiktet, halsen og hendene etter angrepet, men kom unna hendelsen med livet i behold.

Besatt av Freddy
Aktor i Leicester Crown Court, Balraj Bhatia, sa at Moore var besatt av Freddy Krueger og Nightmare on Elm Street.

- Han innrømmet at han hadde sett filmen rundt 20 ganger i forkant av hendelsen, sa Balraj Bhatia i retten.

Hendelsen fant sted i Moores leilighet 30. august i fjor hvor han og kameraten hadde tilbrakt kvelden med å drikke alkohol. Etter hvert sovnet John Skamarski på sofaen, men ble vekket av det brutale angrepet. I likehet med sin kulthelt Freddy Krueger, valgte Moore å angripe sitt offer mens han sov.

Ekstremt farlig mann
Moore er i utgangspunktet tiltalt for drapsforsøk på kameraten, og risikerer fire og et halvt års fengselsstraff.

- Du er besatt av vold og drap, og spesielt besatt av karakteren Freddy Krueger. Du er en ekstremt farlig mann, sa dommer Michael Pert.

Moore hevder selv at han ikke husker noe særlig fra episoden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere