RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Viser beina for Bush

Sist oppdatert:
Danserne fra gruppen «Rockettes» er en av grunnene til at pengene får bein å gå på under historiens dyreste presidentinnsettelse i Washington torsdag.

Seremonien torsdag er beregnet å koste rundt 40 millioner dollar (250 millioner kroner). I tillegg kommer sikkerhetstiltakene, som trolig koster rundt 100 millioner kroner. Mens danserne fra «Rockettes» øvde seg i snøværet onsdag, avla 3000 tilreisende politimenn ed som forsterkninger til Washington-politiet.

Se web-TV her (abonnement)

Trolig vil rundt 100.000 tilskuere stå langs ruta for å få et glimt av presidenten. Sikkerhetstiltakene rundt innsettelsen er massive. Bare et fåtall vil komme nær nok til å se Bush, skriver Washington Post.

Torsdag lekket biter av presidentens innsettelsestale ut. Her lover Bush å fortsette kampen for frihet og demokrati i verden.

- Begivenheter og fornuften leder oss til en konklusjon: Om friheten skal overleve i vårt eget land, avhenger stadig mer av at friheten seierer i andre land. Det beste håpet for fred i vår verden er at friheten brer seg i hele verden, heter det i talen ifølge nettstedet Drudge Report.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere