RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Viste fingeren» til Hillary

Sist oppdatert:
Barack Obama ble buet ut av publikum da han «viste fingeren» mens han omtalte Hillary Clinton.

Barack Obama kan ha blitt grundig feiltolket av publikum da han talte til en forsamling i Raleigh i delstaten New York torsdag.

Obama snakket negativt om motkandidaten Hillary Clinton idet han tok en kort pause og strøk langfingeren over kinnet. Dette resulterte i summing i salen mens Obama smilte skjevt og fortsatte talen.

Men etter hvert begynte salen å bue ut presidentkandidaten.

Han vil selvfølgelig benekte for at han gestikulerte med vilje, men smilet kan tyde på noe annet.

Se videoen og bedøm selv.(Artikkelen fortsetter nedenfor).

Neste tirsdag er det duket for nominasjonsvalg i delstaten Pennsylvania. Clinton ligger foran Obama på meningsmålingene, men Illinois-senatoren haler innpå.

Obama har så langt 1.635.5 delegater mot Clintons 1.474.5. Dette betyr at Pennsylvania-valget er helt avgjørende for den tidligere førstedamen. Flere analytikere tror at Clinton vil trekke seg dersom hun ikke vinner delstaten med stor margin.

Kandidatene trenger 2.025 delegater for å vinne Demokratenes nominasjonsprosess. Hvis Clinton nekter å trekke seg fra kappløpet, så kan det bli opp til de rundt 800 superdelegatene til å avgjøre hvem som blir presidentkandidat. Dette skjer i så fall under Demokratenes folkemøte i Denver 20. august.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere