RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vodka på tube

Et dansk selskap selger vodka på tube. Nå angripes de av barneombudet i Danmark.

Firmaet Go-More.dk har startet salg av vodka på tube. I fargerik innpakning selges nå en rekke varianter av tube-vodkaen. Samtlige har fruktsmak. Barnerådet i Danmark reagerer sterkt på det de mener er markedsføring rette mot barn og unge, melder Politiken.dk.

- Det er jo ingen voksne som vil sitte og slikke i seg ett eller annet fra en tube. På samme måte som vi også ser at rusbrus først og fremst drikkes av unge jenter mellom 14 og 18 år, sier formannen for det danske Barnerådet Klaus Wilmann til avisen.

Selskapet som selger vodkaen mener på sin side at produktet fyller et hull i markedet.

- Det er mange som frykter at noen skal ha rusmidler i drinkene deres på utesteder, og det er det denne tuben skal forhindre. Vi har overhodet ikke markedsført dette produktet for barn, og det vil vi heller ikke gjøre. I tillegg er alle tubene med alkohol tydelig merket, blant annet står det Wodka over hele tuben, sier innehaver Claus Pedersen.

Det danske Barnerådet håper nå forbrukerministeren griper inn mot salget av alko-tubene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere