RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Voldtatt av redningsmann

Sist oppdatert:
Først ble kvinnen (28) voldtatt av en mann hun hadde avvist på et utested. Deretter ble hun voldtatt av mannen som tilbød seg å hjelpe henne etter det første grove overfallet.

Det som skulle være en hyggelig kveld på byen pinseaften i år, utartet til et voldelig mareritt for kvinnen, ifølge avisen Aftonbladet. Etter at hun avviste tilnærmelsene fra en jevnaldrende mann på en kro i sentrum av Karlskrona, fikk hun grov kjeft. Da hun senere forlot kroen, fulgte mannen etter.

I boligområdet Kungsmarken gikk hun av bussen med forfølgeren etter seg. Kvinnen ble overfalt og voldtatt. Voldtektsmannen bandt henne med et belte og puttet tøy i munnen hennes. Under voldtekten tok han kvelertak på offeret og mishandlet henne.

Ropte på hjelp
Kvinnen klarte til slutt å spytte ut tøyet og rope på hjelp. Voldtektsmannen flyktet, og fram fra buskene dukket en 19-årig redningsmann opp. Men i stedet for å hjelpe kvinnen, puffet han henne ned på bakken og voldtok henne på nytt.

Rettssak
19-åringen ble pågrepet og denne uken ble rettssaken mot ham innledet i Karlskrona tingrett. 28-åringen som voldtok kvinnen er også identifisert, men han er ennå på frifot. De to mennene kjente ikke hverandre.

- 19-åringen har utnyttet kvinnens utsatte posisjon og har vist den særlige hensynsløshet som kreves for at forbrytelsen skal betraktes som grov, sier sjefsanklager Ingela Klinteberg til Aftonbladet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere