RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Voldtok fem av sine 64 barn

Sist oppdatert:
En mann fra Singapore med 10 koner og 64 barn ble dømt til stokkeslag og fengsel etter å ha voldtatt fem av sine mindreårige døtre.

45-åringen ble tirsdag dømt til 32 års fengsel, etter å ha sagt seg skyldig i fem tiltalepunkter om voldtekt. Han innrømmet også 34 andre tiltalepunkter, inkludert voldtekt og forsøk på grov voldtekt.

- Kvalmende
- Antallet voldtekter i denne saken er systematiske og kvalmende, sa høyesterettsdommer Tay Yong Kwang ved domsavsigelsen.

- Mødrene til de unge jentene har på et eller annet vis blitt overbevist av tiltalte om at det han gjorde var riktig. Det hindret jentene i å få hjelp fra andre voksne de kunnes stole på.

Misbrukte Koranen
I tillegg til fengselsstraffen ble mannen dømt til 24 stokkeslag, melder Reuters.

Den muslimske mannen hevder han er en kvalifisert religiøs lærer. I forbindelse med religiøs undervisning skal han ha sagt til kona og døtrene at han ifølge Koranen eier dem, og også har rett til å ha sex med dem.

Hjalp mannen
Konene fungerte som budbringere for mannen, og ba døtrene innfinne seg i farens soverom når han ønsket seg sex. Dette pågikk i 18 måneder.

To av tenåringsdøtrene ble gravide, og måtte gjennomføre aborter. Den eldste datteren, som nå er 16, gikk til politiet i juni 2005 for å anmelde forholdet.

Ulovlige ekteskap
Mannen drev et transportfirma. Han hadde fire lovlige koner og seks «kontraktskoner», et arrangement der et par går inn i ekteskap for en avgrenset periode. Hans 33 sønner og 31 døtre er fra ni måneder til 16 år gamle.

Muslimske menn i Singapore har lov til å ha opp til fire koner. «Kontraktsekteskapene» er ikke anerkjent av landets lovgivning, og er ugyldige.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere