RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Whitney Houston skal ha blitt seksuelt misbrukt som barn


WHITNEY HOUTSON: Sangerinnen Whitney Houston døde i februar 2012. Hun ble bare 49 år gammel. Den nye informasjonen om hennes barndom kommer fram i en ny dokumentar.
WHITNEY HOUTSON: Sangerinnen Whitney Houston døde i februar 2012. Hun ble bare 49 år gammel. Den nye informasjonen om hennes barndom kommer fram i en ny dokumentar. Foto: Bertrand Guay (AFP)
Sist oppdatert:
Whitney Houston skal ha blitt seksuelt misbrukt som barn av en kvinnelig slektning, ifølge en ny dokumentar om sangstjernens liv som ble vist i Cannes torsdag.

Den sjokkerende avsløringen i dokumentaren «Whitney», som er laget i samarbeid med den avdøde sangstjernens familie, kommer sent i filmen, som hadde premiere på filmfestivalen i Cannes torsdag.

I dokumentaren er det Houstons tidligere assistent, Mary Jones, som sier at Houston fortalte henne at hun ble seksuelt misbrukt da hun var barn.

Houston kalte Jones «tante Mary», og det var hun som fant Houston død i et badekar på et hotell i Los Angeles i 2012.

Halvbroren Gary Garland-Houston bekrefter uttalelsene fra Jones, og sier han selv også ble misbrukt av det som skal være Whitney Houstons kusine.

Ifølge dokumentaren var det angivelige overgrepet en av årsakene til Houstons vanskelige kjærlighetsliv, og til narkotikaproblemene som til slutt førte til hennes død.

Opplysningene kom fram sent i arbeidet med dokumentaren, ifølge regissør Kevin Macdonald, som har jobbet med filmen i nærmere to år.

Han sier videre at han har informert Houstons mor, Cissy Houston, om anklagene som kommer fram i dokumentaren. Ifølge ham ble hun svært opprørt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere