RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utfordrende arbeid med næringsbeskatning ved likningskontorene i Risør og Arendal

Sist oppdatert:
Likningskontorene har ansvaret for fastsetting og kontroll av inntekt og formue, samt folkeregistertjenester. Ved likningskontorene i Risør og Arendal skal det tilsettes medarbeidere ved avdelingene for næringsbeskatning. Kontorene holder til i trivelige sentrumsnære lokaler, og har pr. i dag hhv. 14 og 30 årsverk.

Ved hvert av likningskontorene ønsker vi å tilsette én fast tilsatt medarbeider.

Stillingenes innhold:
Arbeidsoppgavene relaterer seg i hovedsak til likningsbehandling av næringsdrivende og selskaper, dvs. også komplisert saksbehandling herunder forberedelse av saker til liknings- og overlikningsnemnd. I Risør må det påregnes noe arbeid med forberedelse og behandling av saker vedrørende personbeskatning.

Vi tilbyr:
¿ et godt faglig og sosialt miljø med gode muligheter for personlig utvikling
¿ selvstendig arbeid og teamarbeid
¿ nødvendig IT-verktøy
¿ fleksitidsordning
¿ god personalpolitikk
¿ aktuelle stillingskoder kan være skattejurist, førstekonsulent eller tilsvarende

Lønn fra ca. kr 300 000 – 330 000, avhengig av kvalifikasjoner. For spesielt kvalifiserte kandidater kan høyere avlønning vurderes

Vi ønsker at søkerne oppfyller følgende krav:
¿ juridisk embetseksamen m/fordypning i skatterett, eller annen høyere relevant utdanning Risør likningskontor søker fortrinnsvis jurist m/fordypning i skatterett
¿ relevant praksis
¿ gode edb-kunnskaper
¿ god skriftlig og muntlig fremstillingsevne
¿ positiv innstilling, arbeidsvillig og fleksibel

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingene.

Fra lønnen trekkes 2% lovfestet innskudd i Statens Pensjonskasse. Det er særskilte regler vedrørende bistillinger/næringsinteresser. Tilsetting skjer for øvrig på de vilkår som følger av lovene om offentlige tjenestemenn, instrukser og reglement som til enhver tid gjelder for stillingene. Det er seks måneders prøvetid i stillingene. Skatteetaten er under omstilling, og følgelig er stillingenes arbeids- og ansvarsområde til enhver tid gjenstand for vurdering.

Nærmere opplysninger om stillingene fås ved henvendelse til kontorenes likningssjefer eller avdelingsledere. Øvrig informasjon om Skatteetaten finnes på skatteetaten.no. Søkere bes oppgi hvilke(n) stilling(er) det søkes på. Søknadspapirer returneres ikke.

Søknad vedlagt CV, vitnemål og attester, sendes de respektive kontorer – innen 23. februar 2005.

Risør likningskontor
Postboks 130
4952 Risør
Likningssjef Hilde Kjær, tlf 37 14 38 88
Avdelingsleder Linda Holdø, tlf 37 14 38 87

Arendal likningskontor
Postboks 277
4803 Arendal
Likningssjef Klaus Halvorsen, tlf 37 07 96 12
Avdelingsleder Roar Ørvik, tlf 37 07 96 20

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere