RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utfordrer hele familien

Sist oppdatert:
Både deltakere og seere får trimmet hjernecellene når Arne Hjeltnes inviterer til ny dyst i Klisterhjerne lørdag. I ekspertpanelet sitter filosof Inga Bostad og sivilingeniør Ole Andrè Sivertsen.

Som alltid er det tre deltakere med i lørdagens program - en fra barneskolen, en fra ungdomsskolen og en fra videregående. Her er kveldens utfordrere:

Inger Hødnebø Duus er elleve år og kommer fra Byskogen skole i Tønsberg. På fritida spiller hun piano, badminton og fotball. Hun er også opptatt av teater. Spesialfeltet til Inger er "Jeanne d`Arc".

Deltakeren fra ungdomsskolen er Nora Heimdal. Hun er 15 år og kommer fra Roverud skole ved Kongsvinger. Nora spiller fotball og bruker fritida ellers på venner og å ha det gøy. Spesialfeltet til Nora er "Andre verdenskrig".

Håvard Skulstad Åmot er deltakeren fra videregående. Han går på Kongsberg vgs. og bor i Kongsberg. På fritiden driver Håvard med Capoeira og han skriver også dikt. Som spesialfelt har han "Romerriket".

Håret reiser seg
I ekspertpanelet sitter denne gang filosofen Inga Bostad og Ole Andrè Sivertsen. Sistnevnte er forfatteren bak Newton-bøkene. I dag har han med noe som får håret til å reise seg på Inger. Hva det er, kan du se lørdag.

Overraskelsesgjesten i lørdagens program er Kåre Conradi. Han synger blant annet sanger fra West Side Story.

På TV 2 lørdag 6. september 2003 kl. 20.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere