RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utfordrer solarium- moren

Foto: Twitter (Privat)
Sist oppdatert:
- «Tanoreksia»-mammaen har fått en konkurrent.

(SIDE2:) Det skriver realitystjernen og modellen Kim Kardashian (31) på Twitter. Samtidig legger hun ut et bilde av seg selv hvor hun er svært brun.

- Må sole seg
Karadashian spøker med Patricia Krentcil, som er blitt kjent som solariemoren. Tidligere denne måneden ble hun arrestert, og beskyldt for å ha latt sin fem år gamle datter ta solarium. Datteren kom angivelig svært solbrent på skolen, og skal ha sagt at hun hadde solt seg sammen med moren sin. Derfor ble Krentcil arrestert. 44-åringen har i retten nektet for at hun har gjort det hun er anklagd for, og mener selv hun er en god. Det er faren som nå har foreldreretten for barnet.

I en rekke medier er saken blitt omtalt, og mange mener også at Krentcil lider av såkalt tanoreksia, altså en avhengighet av sol.

Det er nettopp dette Kardashian spøker med når hun tvitrer om sin nye brunfarge.

Ikke alle liker spøken
- Tanoreksia-moren har fått seriøs konkurranse!!! LOL, skriver hun på Twitter.

Kardashian har 14, 6 millioner følgere på mikrobloggtjenesten, og ikke alle synes det er greit å tulle med denne saken. Etter å ha fått et knippe reaksjoner på både fotografiet, og uttalelsen, unnskylder hun seg:

- Slapp av, det er bare spray tan. Jeg har vasket det vekk og har igjen min egen farge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere