RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utfordrer Telenor

Sist oppdatert:
Unoterte NetConnect utfordrer nå Telenor etter at monopolnummeret for telefonkonferanser - 119 - blir satt ut av funksjon fra i morgen
Telenor har i lang tid hatt et tilnærmet monopol på telefonmøtetjenester i Norge, godt hjulpet av det innarbeidede korte nummeret til denne tjenesten på telefonnummer 119.

I likhet med for opplysningstjenester, hvor Telenor hadde 180, blir dette nå oppløst.

Etter det NetConnect kjenner til, vil det være 3-4 aktører utenom Telenor som skal listes opp som alternativer når man ringer 119, og NetConnect vil være blant disse, melder selskapet i en pressemelding.

- Det er på tide at resten av Telenors monopolsituasjon løses opp. Dette vil komme alle kunder til gode, i form av bredere tjenestetilbud og lavere priser, sier Rolf Larsen, adm. direktør og styreformann i NetConnect Systems.

NetConnects telefonnummer for telefonkonferanser blir 02 119 fra samme dato.

I samarbeid med callcenter-leverandøren one2one, har NetConnect etablert et senter i Risør som vil håndtere alle henvendelser på 02 119.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere