RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utfordrer Thomas og Harald til vektløfting

(TVNorge)
Sist oppdatert:
- Det ville blitt en morsom økt, sier Trine Alsgaard. Her er hennes «11 svette»!

(SIDE2): Denne uken er det «71º nord»-deltager, klatrer og turjente Trine Alsgaard (40) som stiller i Side2s faste treningsspalte «11 svette».

Hun slet seg gjennom til tider tøffe turer i ferden mot Nordkapp - men røyk ut for et par program siden. Men Trine er en treningsglad jente - og hun trener mye både ute i marka og inne i styrkerommet.

Les også:Ingen verdig vinner igjen?

HER ER TRINES 11 SVETTE:

1. Hvorfor trener du/trener du ikke?
- Jeg trener for å holde meg i form. For å være bedre rusta til å takle hverdagen med alle de utfordringene den bringer med seg. Det er tilfredsstillende å kjenne seg sterk. Fysisk trening og aktivitet frisker opp hele meg. Jeg får i gang blodomløpet, hjertet og pusten, noe som er bra for kropp og sjel. Jeg syns trening gir livet et positivt løft, det øker velvære og overskudd. Jeg blir veldig glad av å trene.

2. Hvem mener du er den råeste norske idrettsutøveren?
- Det er nesten urettferdig å sammenligne idrettsutøvere i ulike grener. En stor idrettsprestasjon kan enten være et genialt øyeblikk, eller et helt liv. Men, det må bli Ole Einar Bjørndalen. Han har en ekte motivasjon og vil alltid forbedre seg. Han jakter hele tiden på å bli bedre. Han klarer å prestere på bestemte tidspunkter. En stor idrettsutøver!

3. Pinligste treningsøyeblikk?
- Ingen spesielle egentlig, men det må være de gangene jeg faller i skiløypa eller på veien og selv om det gjorde sabla vondt, er jeg mest opptatt av om det var noen som fikk med seg hva som skjedde. Alltid like pinlig...

4. Beste treningsøyeblikk?
- Det må være en tidlig treningstur i skogen på sykkel eller beina i sommerhalvåret. Lyset, luktene og temperaturen. Eller en skitur tidlig en morgen i preparerte løyper og 10 minus... Eller en skitur etter mørkets frembrudd med hodelykt - det er magisk det. Eller en løpetur i fjellet på høsten. Vanskelig å sette noen av disse øyeblikkene som beste når det er flere.

5. Hva slags musikk hører du på når du trener?
- Jeg hører på Enigma, Madonna, Mario Barett og mange flere. Jeg trener veldig mye med musikk på ørene. Det gjør ofte til at jeg presser meg litt ekstra, særlig på dager da kroppen føles ekstra tung. Jeg blir glad av musikk og trening.

6. Hvilken person kunne du tenkt deg å løfte vekter med?
- Jeg kunne tenke meg å løfte vekter med Thomas Numme og Harald Rønneberg, fordi de er sinnssykt morsomme, og jeg ville fått det kult på trening. Mye latter, fjås og tull.

7. Har du blitt sjekket opp på treningsstudio? Fortell!
- Nei, ikke akkurat... Trener for det meste ute, og trener jeg styrke inne, er jeg alene på et styrkerom. Flørter litt med artister på ørene da.

8. Hvilken sport drev du med da du var yngre?
- Jeg har drevet med langrenn fra jeg var bitte liten. Jeg er vokst opp i en langrennsfamilie der mamma og pappa var trenere, og lillebroren min og jeg aktive konkurranseløpere. Stort sett alle helger og hverdager hele året gikk med til trening, lekser og konkurranser. I dag setter jeg veldig pris alt det mamma og pappa har gjort for å følge opp, og jeg sitter igjen med fantastiske minner fra den tiden. Jeg elsker å gå langrenn om vinteren, men jeg konkurrerer ikke lenger.

9. Sex, spinning eller sofaen?
- Sex. Trening virker inn på sexlivet, og sex er veldig god trening - og jeg skal trene svært mye før jeg blir overtrent!

10. Hva er ditt beste treningstips?
- Ha det gøy utendørs og forbrenn flust med kalorier. Dette er mest effektivt, og du får masse frisk luft i tillegg;)

11. Hvilken person kunne du tenkt deg å knuse i håndbak?
- Det må være mannen min. Alltid digg å være best på ting av oss to. Han skryter av at han har vært i militæret, jeg kunne skryte av at jeg er sterkere enn han i håndbak.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere