RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utfordrer tradisjonelle leverandører

Sist oppdatert:
24SevenOffice og Bluegarden tilbyr små og mellomstore bedrifter en total pakke av administrative støttefunksjoner. Les mer her:
Det unoterte 24SevenOffice og Bluegarden skal sammen utfordre de tradisjonelle leverandørene av IT-systemer for lønn, personal og regnskap. 24SevenOffice tilbyr regnskap og andre online forretningssystemer, mens Bluegarden har lang erfaring som leverandør av digitale løsninger innen lønn- og personaladministrasjon.

- Salg av digitale tjenester er fremtiden, sier adm.direktør Svein Gullaksen i Bluegarden.

- IT-bransjen domineres av to konkurrerende forretningsmodeller; lokalt installert programvare og løsninger levert som tjenester. På samme måte som Google utfordrer Microsoft vil 24SevenOffice og Bluegarden ta opp kampen mot den gamle måten å levere løsninger på. 24SevenOffice og Bluegarden tilbyr små og mellomstore bedrifter en komplett pakke av administrative støttefunksjoner. Alt blir levert som digitale tjenester fra webgrensesnitt, skriver selskapene i en felles pressemelding.

- Lokalt installert programvare på server vil tape kampen mot webbaserte tjenester som alltid er oppdatert, uttaler Ståle Risa, daglig leder i 24SevenOffice.

Bluegarden har i mange år vært en ledende leverandør av lønns- og personalløsninger til store bedrifter. Nå går selskapet for første gang mot markedet for små og mellomstore bedrifter og søker i denne satsingen innovative samarbeidspartnere.

- Mange av våre kunder etterlyser løsninger for lønn og personal. Vi vurderte en stund å utvikle dette selv, men forsøket strandet raskt da vi innså hvor komplisert fagområdet dette er. Da vi oppdaget Bluegarden var vi ikke i tvil om verdien av et samarbeid, skriver Ståle Risa.

Å effektivisere og forenkle kundenes hverdag er felles filosofi for selskapene. Bluegarden og 24SevenOffice har begge en multinasjonal strategi og vil følge sine kunder ut i flere markeder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere