RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Dyrevernalliansen utlover en dusør på 10.000 kroner for oppklarende tips etter at en druknet hund ble funnet bundet til en sementblokk i Moss søndag.
Dyrevernalliansen utlover en dusør på 10.000 kroner for oppklarende tips etter at en druknet hund ble funnet bundet til en sementblokk i Moss søndag. Foto: Maylén Annie Hanssen

Utlover dusør etter hundedrukning i Moss

Sist oppdatert:

Dyrevernalliansen utlover en dusør på 10.000 kroner for oppklarende tips etter at en druknet hund ble funnet bundet til en sementblokk i Moss søndag. Politiet etterforsker saken.

Forbipasserende varslet politiet da de så hunden under Krapfossbrua i Moss søndag morgen.

Les saken: Hund funnet dumpet fra bru - bundet fast til sementblokk  

– Dette er en såpass åpenbar kriminell handling at vi har valgt å utlove dusør til den eller de som kan hjelpe oss i denne saken, sier Live Kleveland i Dyrevernalliansen til Dagbladet.

Da politiet fikk hentet hunden opp av vannet, viste det seg at den var merket med en elektronisk brikke som inneholder eierens navn.

– Det viste seg at hunden var «chippet», så nå har vi et navn å gå etter. Det blir tatt videre etterforskningsskritt i dag, sier operasjonsleder Lars Stenrød i Østfold politidistrikt til TV 2.

– Det er tydelig at det ikke er lenge siden dette skjedde. Den må ha blitt dumpet i dag, sier øyenvitne Heidi Kjørvik til Moss Avis.

- Håper rettssystemet gjør jobben sin
Oppdretteren til hunden som ble funnet død i Vansjø søndag, Torhill Marie Grødal, fortviler over den tragiske skjebnen til Lucas.

Lucas skulle fylle to år 30. juli. I stedet fikk livet til den lille hunden en tragisk slutt.

- Jeg solgte han da han var åtte uker gammel, men måtte hente han tilbake igjen på grunn av vanskjøtsel, forteller Torhill Marie Grødal tilMoss Avis.

Hun har forståelse over at hendelsen vekker harme hos mange, men håper samtidig at man overlater til politiet og rettsapparat å håndtere saken.

- Men jeg håper virkelig at rettssystemet gjør jobben sin, sier hun.

En politipatrulje kjørte tilfeldigvis forbi da flere vitner dro opp hunden fra vannet. Nå har de tatt den med seg til Jeløy Dyreklinikk


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere