RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utnyttet Kathrine Sørland

Sist oppdatert:
Modellen og programlederen på TV 3 ble misbrukt i markedsføringen av et lite moteshow.

(iBergen.no ) Arrangør DXD Entertainment hadde moteshow i Bergen torsdag. Der lokket de med at Kathrine Sørland skulle delta som dommer. Hun er tidligere vinner av Frøken Norge og har deltatt både i Miss Universe og Miss World og er i dag programleder i Top Model på TV 3.

Moteshowet ble holdt på nattklubben Feliz. Ansvarlig for arrangementet var Dan DeVero (egentlig Dan Aleksander Glopholm Børve). I en pressemelding og til alle inviterte fortalte han at Sørland skulle delta som dommer under konkurransen Top Model international Bergen, som fant sted i forbindelse med moteshowet. Det hele viste seg å være løgn. Både gjester på showet og Sørlands manager Geir Hamnes er rasende.

Reagerer på misbruk
- Vi reagerer veldig på at Kathrines navn har blitt misbrukt som en del av markedsføringen til arrangementet. Det er utrolig dårlig å slå mynt på andre personer for å få oppmerksomhet, men det er dessverre lite vi kan få gjort med det, sier Hamnes til iBergen.no.

DeVero henvendte seg til Hamnes for vel tre uker siden med forespørsel om å få Sørland til Bergen. Men etter å ha diskutert seg imellom kom de frem til at arrangøren og arrangementet virket for useriøst. Sørland ønsket ikke å delta.

- Etter at vi fikk første henvendelse vurderte vi det, men det gikk ikke lang tid før vi fant ut hvor useriøs han (Dan DeVero) var og at arrangementet ikke var noe særlig for oss. Etter å ha avtalt pris ville vi ha forskuddsbetaling, men dette skjedde aldri, noe vi ante. Kathrine ønsket heller ikke å dra og slik ble det.

Skuffet
DeVero på sin side fortsatte å markedsføre at Sørland skulle komme. Da dagen for arrangementet endelig kom måtte han finne på noe for å forklare til mange gjester hvorfor Sørland ikke kom som annonsert.

- Da vi spurte fikk vi beskjed om at Kathrine Sørland ikke kunne komme på grunn av at hun hadde brukket foten. Skikkelig kjedelig, men det er sikkert mange andre flotte damer, trøstet brødrene Tore og Jarle Jacobsen, som kom på arrangementet med tre andre kamerater.

DeVero hadde følgende kommentar på spørsmål om hvorfor Sørland ikke kom til arrangementet og hvorfor han annonserte med at hun skulle være dommer under konkurransen:

- Jeg fikk først beskjed om at hun skulle komme, men så ble det ikke noe av. Hun hadde for mye å gjøre i dag. Jeg har et tett samarbeid med Kathrine, vi er gode venner. Jeg snakker med henne daglig og hun vil nok dukke opp ved neste anledning.

- Vi er gode venner
- Har du sagt til noen av gjestene at Kathrine har brukket foten?

- Det har jeg aldri sagt, sier DeVero.

- Men det er flere som hevder at du har sagt dette.

- Jeg trodde det først, eller, det var en annen som har brukket foten. Da må det være en misforståelse. Hun hadde for mye å gjøre i dag, men vi er gode venner, så det går bra, sier DeVero.

Hva DeVero legger i å være gode venner er ikke godt å si for verken Sørland eller andre i firmaet hun jobber kjenner til navnet til DeVero.

- Første gang vi noen gang hadde med ham å gjøre var da han ringte oss angående Kathrine. Verken jeg, Kathrine eller andre i firmaet har hørt om fyren. Når noen faller ned på et slikt lavt nivå blir det bare trist. Det er synd at hennes navn blir knyttet til et slikt arrangement, sier Hamnes, som understreker at verken han eller Sørland har noe samarbeid eller ønsker et samarbeid med DeVero.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere