RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utpekt som kungens elskerinne

Sist oppdatert:
TV4s nyhetsoppleser, Anna Lindmarker, anmelder arbeidsgiveren sin, TV4, etter å ha blitt utpekt som svenskekongens elskerinne.

Nyhetsoppleser for svenske TV4, Anna Lindmarker, ble i et populært svensk satireprogram på samme kanal utpekt som kongens elskerinne. Nå anmelder hun kanalen.

Gamle rykter
Satireprogrammet «Parlamentet» er et prisbelønnet program. Nylig omtalte komikeren Johan Glans Anna Lindemarker som svenskekongens elskerinne opptil flere ganger i programmet.

Lindmarker har også tidligere blitt anklaget for å være kongens elskerinne. Et sladreblad skrev for noen år siden at nyhetsoppleseren hadde et svært nært forhold til Carl Gustaf.

TV4s informasjonssjef sier han forstår Lindmarkers reaksjon.

Sendes i reprise
- Jeg har full forståelse for at hun er sint, krenket og opprørt. I dette tilfelle har hun blitt hardt rammet og vi støtter henne i en anmeldelse, sier Gøran Ellung til Expressen. Likevel velger TV4 å kjøre samme program i reprise i dag, melder Expressen.

Lindmarker vil ikke kommentere saken overfor avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere