Gå til sidens hovedinnhold

Utrolig treghet i systemet

Bydelsutvalgsleder Bjarne Ødegaard (H) stiller et stort spørsmål til Oslo kommunes tidsbruk.

Frogner: Det er en utrolig treghet i systemet og jeg forstår ikke at det går an å bruke så lang tid. Flaskehalsen er reguleringen. Reguleringsarbeidet skulle vært satt i gang i januar 2007 og vært ferdig nå. Denne sendrektigheten er feil, sier Ødegaard. Han uttrykker misnøye med arbeidsmetodene Oslo kommune bruker og mener effektiviteten er lav.

De bruker altfor mye tid. Det mangler dynamikk og entusiasme, og de skadelidende er Oslos befolkning og brukerne av idrettsanlegget, sier Ødegaard. BU-lederen mener slike prosjekter oftere burde settes bort til private aktører, som i følge ham er bedre skikket til å lede og arbeide under stramme tidsfristser. Han er også opptatt av at parkeringshuset blir realisert selv om det krever noe mer arbeid.

Vi trenger å rydde opp i parkeringsforholdene. Det blir bedre parkeringsforhold for besøkende til Frognerparken, de som bruker idrettsanlegget, Frognerbadets gjester og for de som bor i nærheten vil det bli mulighet for fast boparkering. Byggeprosessen blir ikke billigere med årene, så nå må vi komme i gang med dette prosjektet, sier Ødegaard.

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren