RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utrolige par

Noen par er så merkelige at man ikke kan forstå hva som holder de sammen.

(SIDE2): Enkelte par er som skapt for hverandre, mens andre par ikke ser ut til å ha en fremtid sammen i det hele tatt. Her er 6 par som er sammen selv om mye taler imot de.

TomKat (Tom Cruise og Katie Holmes)
Tom gikk fra å være gift med sofistikerte Nicole Kidman til å date sexy Penelope Cruz til å gjøre alle tenåringers drøm, Katie Holmes, gravid. Ingen trodde forholdet mellom Tom og Kate, også kalt TomKat, ville vare, men etter at Tom fortalte verden om forelskelsen på Oprah har de nå blitt forelder og planlegger bryllup. Det virker som om dette forholdet kommer til å vare¿.

Arnold Schwarzenegger og Maria Shriver
Hun kommer fra en elegant og korrekt Kennedy klan, han er en tildligere kroppsbygger fra Østerrike kjent for sine actionfilmer. Men tross dette har de vært gift i 18 år og har fire barn sammen, og det kan virke som dette forholdet har ført til at Arnold har blitt noe mer korrekt. Men Arnold Schwarzenegger er og blir Arnold Schwarzenegger.

John Lennon og Joko Ono
Mange skyldte på Joko Ono når Beatles ble oppløst i 1970. Men John Lennon utviket seg fra å være en popstjerne til å bli en visjonær, noe han krediterte sin kone for. De holdt seg i sengen for fred, og de poserte naken på albumcover og i intervjuer. Dette paret ble rett og slett holdt sammen av kjemi.

Frosken Kermit og Miss Piggy
Det var mye som tydet på at dette forholdet ikke ville vare. En bestemt og sjefete blondine og en grønn frosk¿. Hvordan kunne dette gå bra? Vi har ikke svaret.

Marilyn Monroe og Arthur Miller
Intellektuelle personer som Miller, bør være sammen med likesinnede intellektuelle, og sexy blondiner som Monroe, bør være sammen med sportstjerner eller kanskje politikere. Uansett, dette paret var gift i 4 år, og vi er fortsatt overrasket over at det varte så lenge¿.

Ozzy Osbourne og Sharon Osbourne
Hva har en fjern rockestjerne med en tøff forretningskvinne å gjøre? Det er tydeligvis slik at motsetninger tiltrekker hverandre. Når Ozzy ble kastet ut av Black Sabbath, løftet Sharon opp bitene, presenterte han som en soloartist og løftet hans popularitet til nye høyder. Det kaller jeg kjærlighet.

Finn en vårflørt på TV 2 Match. Tusener av single er online nå. Klikk her.

(Kilde: Happen Magazine)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere