*Nettavisen* Nyheter.

Utrolige sexvaner - del 2

I det nye nummeret av FHM presenteres andre del i deres utrolige sexundersøkelse blant norske menn.

20.09.05 16:30

(Womanweb.no): 13 138 har svart på en omfattende sexundersøkelse gjort av magasinet FHM.

Les resultatene i den første presentasjonen her

Sexopprullingene fortsetter i FHMs nummer 17, som kom denne uken. Og norske kvinner kommer ganske godt ut av det også, om gutta praktiserer det de liker.

Det viser seg at 50% av de spurte elsker å gi kvinner oralsex, mens 28% synes det er helt ok. Det er et godt tegn at bare 2% av de spurte hater det, mens 12% faktisk aldri har gitt en kvinne muntlig glede.

Gutta har sansen for munnsex selv også.

68% svarer at de elsker å bli blåst i kjøttfløyta, mens 19% synes det er helt ok. 3% vil helst slippe, og 10% forteller (med litt trist tone?) at de aldri får oralsex.

De betydelig mer sjokkerende tallene kommer når det blir snakk om oralsex med seg selv...

21% forteller at de har forsøkt å suge seg selv, mens hele 30% har smakt sin egen sæd.

Av mer finurlig informasjon, hevder 20% å ha skadet seg selv eller partnere under akten, mens 4% skryter på seg forspill som varer i over to timer. Gjeeesp...

Analsex

Forholdsvis mange av de spurte i FHMs sexundersøkelse har fått tilgang til det aller helligste. 53% hevder å ha prøvd analsex, hvorav 19% av dem elsker det. 26% synes videre at det er helt ok, mens 19% aldri ville drømme om analsex. Derimot er det 28% som ønsker det, men aldri har prøvd.

Ride, ride ranke

Misjonærstillingen er nok den mest ”etablerte” stillingen, men det er ikke den mannfolka foretrekker om de får bestemme. 41% foretrekker at kvinnen sitter øverst, mens 34% liker å gjøre det bakfra. 69’eren kommer ut av det med fattige 8%.

Ganske fornøyde

Ganske gledelig viser det seg at norske menn er forholdsvis fornøyd med sexlivet sitt. Kun 17% er direkte misfornøyd med sexlivet sitt. 20% mener det er perfekt, mens 37% har det deilig, men kunne hatt det enda bedre. Det kan jo ha noe med de 28% som ikke har fått tilgang der lyset virkelig aldri skinner ennå...

Samtidig kan man ikke bli helt fornøyd om man ikke sørger for å faktisk si fra om hvordan de vil ha det i halmen.

7% snakker aldri om hva han liker i senga, mens 20% sier fra om han kjenner henne godt og føler seg trygg. 42% føler seg rimelig flink, men kan bli bedre, tror de.

Konklusjonen er muligens at hovedandelen av norske menn er rimelig fornøyde med sexlivet sitt, men at en viss åpenhet kan gjøre det bedre for alle parter. Med tanke på at 69% av karene forteller at de har lyst på sex hver dag, kan det tyde på at klarere tale kan få både oss og dem til å hygge oss betydelig i tiden som kommer.

Les også:

Norske menns utrolige sexvaner

Norske jenters sexvaner

20 tips for bedre sexliv

Denne saken er laget av Womanweb.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag