RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utroskap, bedrag og skilsmisser

Sist oppdatert:
Jens August vil skilles, Eva vil ha pengene og Julie er gravid. Velkommen til sesong 24 av Norges favorittsåpe, «Hotel Cæsar».

(Side2:) «Hotel Cæsar» fyller ti år i år, men jubilanten sparer ikke på kruttet for det. Som vanlig står intrigene i kø for både nye og gamle ansatte. Idoldeltaker Gaute Ormåsen er ny av året, og i rollen som bartenderen og musikeren Marius Nordheim blir han raskt del av intrigenes sentrum.

Det stormer friskt rundt Jens August (Kim Kolstad) også i år. Han har et hemmelig forhold til Liv (Nathalie Tonga) og ønsker dermed å skille seg fra kona Eva (Rudy Claes). Men så lenge det er Jens August som ber om skilsmissen har Eva rett til halvparten av pengene, noe Jens August ikke har tenkt å gi henne. Ekteskapskontrakten sier nemlig også at hvis Eva er utro har hun ikke rett til noen ting. Dermed blir nykommer Marius hanket inn og bedt om å forføre Eva...

For sin egen del er nok har nok Marius øye til en helt annen og like upassende romanse, samtidig som Vilde (Minken Tveitan) er skikkelig interessert i Marius, noe som får Storm (Kim Daniel Sannes) til å tenne på alle plugger. Puh, kjærligheten skal ikke være enkel.

Nye eiere
Gaute Ormåsen er ikke det eneste nye ansiktet i årets sesong. Skjønt det er ikke første gang Nils Ole Oftebro er med i Hotel Cæsar. I 1999 spilte han Terje Ryen og nå er han tilbake som vaktmesteren Viggo. I det virkelige liv er Oftebro sammen med Anette Hoff som spiller Juni, men på hotellet går det mindre harmonisk for seg, i hvert fall til å begynne med.

Per Christian Ellefsen er den tredje nykommeren, og han spiller forretningsmannen Tom Ivar Hove. Det er snakk om nye eiere i konsernet og ordet fusjon henger som en skygge over det tradisjonsrike hotellet. Det er her Tom Ivar kommer inn i bildet, til noens glede og andres store ergrelse.

(Artikkelen fortsetter under)

204469

- Vi satser på å dyrke de gode såpehistoriene, og følger de kjente og kjære karakterene videre i nye intriger. Men gleder oss også til å presentere tre nye karakterer i serien denne våren, sier informasjonsmedarbeider Bjarne Laastad i TV2.

- Per Kristian, Nils Ole og Gaute vil absolutt sette preg på vårens sesong - på hvert sitt vis. Verken konsernledelsen eller damene kan føle seg trygge for de tre nye herrene, lover Laastad.

Men det er ikke bare de nye karakterene som kommer til å stå i fokus. Julie (Elin Sogn) er en av dem som kommer til å oppleve store omveltninger i løpet av våren, hun blir nemlig gravid.

Benedicte takker for seg
I tillegg til at nye folk kommer inn, er det noen som forsvinner ut. Ifølge det Side2 erfarer er Benedicte (Ingrid Nordby) en av intrigemakerne som forsvinner for godt, sammen med Fabian (Bernhard Arnø), Falsen (Lasse Lindtner) og Louise (Brit Elisabeth Haagensli).

For deg som ikke fikk med deg Hotel Cæsar fra begynnelsen av, sender TV 2 Zebra serien helt fra begynnelsen hverdager klokken 14.30.

Hotel Cæsar er Norges lengstlevende såpeserie og har vunnet flere priser. Rundt 400.000 nordmenn følger med på intrigene og maktkampen på det fasjonable hotellet. Det er som de sier: Et hjem for oss, et hjem for deg...

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere