RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utsatt for vielse full av fornærmelser

Foto: Foto (Youtube)
Sist oppdatert:
På et språk det ferierende paret ikke forstår, blir de viet etter lokal skikk. I virkeligheten blir de overøst med fornærmelser.

Idyllen er brutt på ferie- og spastedet Vilu Reef Beach på Maldivene etter at en video med et engelsktalende par som blir velsignet av lokal seremonimester er lastet opp på YouTube.

Det som skal være en religiøs vielsesseremoni etter lokal skikk og foregår på språket dhivehi viste seg nemlig å inneholde en rekke fornærmelser og æreskjelling av paret, skriver den engelske avisen The Daily Mail.

Se video nederst i saken

«Utro» og «svin»
I tillegg til paret selv og seremonimesteren, er det en rekke vitner til stede, alle ansatt på feriestedet, ifølge The Daily Mail.

Etter å ha fått en forklaring på seremonien på engelsk, begynner fornærmelsene å hagle - på et språk paret åpenbart ikke forstår.

«Utro» og «svin» er ord som blir brukt om dem. Ingen av de tilstedeværende gjør noe forsøk på å avbryte ham eller stoppe seansen.

- Dere er noen svin. Alle barna som er resultat av dette ekteskapet vil være horunger, sier seremonimesteren til sine gjester og fortsetter:

- Ikke gyldig
- Dette ekteskapet er ikke gyldig. Dere er ikke et sånt par som kan ha et gyldig ekteskap. En av dere er utro. Den andre av dere er også utro og - har vi grunn til å tro - en ateist, sier han.

Mot slutten av seremonien planter paret et kokostre, og på videoen kan man høre et av vitnene kommentere kvinnens bryster.

Ifølge The Daily Mail er det innledet en politietterforskning av saken, mens ledelsen for feriestedet sier at de ansatte som deltok i seremonien har fått sparken. Samtidig innrømmer de at de slett ikke har hatt en mann som har myndighet til å gjennomføre seremonier som dette.

Har du blitt utsatt for noe lignende på ferie eller i bryllup i utlandet? Tips oss på vaktsjef@nettavisen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere