RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utsatt konkursbehandling i Tordenskjold

Sist oppdatert:
Bergen skifterett har utsatt konkursbehandlingen av det børsnoterte rederiet Tordenskjold, og ber om mer informasjon
Det var møte i Bergen skifterett i går, men skifteretten besluttet utsettelse av videre behandling av begjæringen idet retten mente at saken ikke var tilstrekkelig opplyst, ifølge en børsmelding fra Tordenskjold.

- Tordenskjold ASA hevdet prinsipalt at vilkårene for konkurs ikke er tilstede idet selskapet ikke er insolvent. Subsidiært bad en om utsettelse for i fremskaffe ytterligere dokumentasjon, heter det i meldingen.

Det er Norsk Tillitsmann AS som har begjært konkurs på vegne av obligasjonseiere.

Nytt rettsmøte er berammet til 28. august klokken 10:00. Partene har fått frist til 20. august med å innlevere ytterligere dokumentasjon.

- I samme rettsmøte i går begjærte Tordenskjold ASA gjeldsforhandlinger. Nødvendig sikkerhet for omkostningene er innbetalt. Det er foreløpig ikke kjent hvem Bergen skifterett oppnevner som medlemmer av gjeldsnemnda. En antar at dette er klart i løpet av dagen, heter det videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere