RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utsetter avhør av siste siktede i Arendal-drapet

Arendal (NTB): Bare tre av de fire siktede i drapet på Steinar Gjeruldsen er blitt avhørt av politiet. Politiet vet fortsatt ikke hva slags rolle de fire har hatt i hendelsen og venter til søndag med å avhøre sistemann.

Det var torsdag denne uken at en mann ble funnet død ved sin egen bolig i Arendal. Fire personer ble raskt pågrepet, to menn og to kvinner.

De fire er siktet for forsettlig drap eller medvirkning til forsettlig drap, og foreløpig er bare tre av de fire avhørt.

- Den siste siktede ønsker å ha sin forsvarer til stede under avhøret. Han vil derfor ikke bli avhørt før søndag, sier etterforskningsleder Geir Magne Søfteland til Agderposten.

Søfteland sier videre at det er for tidlig å si noe om hva slags rolle de forskjellige involverte har hatt i drapet, og han vil ikke kommentere hva som har kommet fram i avhør av de tre.

- Nå jobber etterforskere fra Agder politidistrikt og Kripos fortsatt på stedet og kommer til å gjøre det noen dager inn i uka som kommer, sier Søfteland. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere