RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utsettes til neste Weekend

Sist oppdatert:
Nykommeren Weekend, med NRK-kjendis Alex Rosén som redaktør, utsetter utgivelsen en uke. Egentlig skulle ukeavisen kommet fredag 22.

Forrige uke ble det kjent at en ny ukeavis er på trappene. Avisen blir en blanding mellom tabloidavis og magasin og skal gis ut hver fredag i tabloidformat og trykkes i 50.000 eksemplarer.

Det blir en sterk kjendisfaktor som utgiverne håper skal selge bladet: Alex Rosén er redaktør, Anne Kat-Hærland skal bidra til samlivsspalte og Jarl Goli skal skrive portretter og personintervjuer. Også tidligere Propaganda-medarbeider Henrik Steen er med i stallen av skribenter.

"Uken starter fredag", er slagordet til den nye ukeavisen, Weekend. Nå må de imidlertid vurdere å forandre slagordet til "uken starter neste fredag", på grunn av utsettelse av utgivelsen.

- Vi må utsette magasinet på grunn av tekniske problemer. Produktet ble ikke så bra som det vi ville gi leserne, sier desksjef Ole Johan Svorken til Propaganda.

- Vi ville ikke sende ut et produkt som var halvgodt, derfor venter vi til neste uke for å sende ut et bra produkt, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere