RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utslitt Jan Werner måtte bryte

Sist oppdatert:
Jan Werner Danielsen er utslitt og klarte ikke å gjennomføre mer enn to numre på sin julekonsert i Nøtterøy kirke.

Fredagens konsert for flere hundre mennesker i den fullstappede kirken, gikk ikke riktig som planlagt. Ifølge manager Febe Rognstad er årsaken til at konserten ble avbrutt at den folkekjære artisten er psykisk og fysisk utslitt.

- Det har vært så mye både jobbmessig og i forhold til at han hadde en halsbetennelse, så da han kom til Nøtterøy kirke orket han verken stemmemessig eller rent fysisk å fortsette, sier Rognstad til Side 2.

Bommet på tonen
Den populære artisten bommet på flere toner, og støttet seg tidvis til mikrofonen. Etter at to numre var fullført, valgte han å avbryte konserten.

- Det gjorde han i stedet for å gi en halvdårlig konsert, og for å gi publikum mulighet til å få refundert billettutgiftene.

Hun forteller at det aldri var et tema i forkant, at Jan Werner ikke skulle gå på scenen.

- Da konserten ble avbrutt, forklarte vi overfor publikum hva som skjedde og de applauderte. Vi følte en veldig støtte fra salen, legger hun til.

- Stiller i morgen
- Er det én som er fryktelig lei seg for at dette skjedde, er det Werner selv, sier manageren.

Ifølge Febe Rognstad skal Werner Danielsen forsøke å gjennomføre resten av turneen. Allerede lørdag regner Rognstad med at artisten stiller til konsert i hjembygda Sand i Nord-Odal.

- Han vil gjøre sitt ytterste for å få frem de høye tonene og alt det folk forbinder med Werner og julestemning. Vi satser på å fullføre turneen, understreker hun.

- Trist
Heidi Langerud var blant konsertgjengerne som måtte gå skuffet hjem fredag.

- Først og fremst synes jeg synd på ham. Dette er trist for hans del. Det virket som han var helt ute, sier hun til Side 2.

Langerud var på konserten med to venninner fra Tønsberg-området. Allerede da åpningsnummeret startet reagerte venninnegjengen, som begynte å lure på om artisten med den mektige stemmen hadde skiftet stil.

- Det er rart at de ansvarlige lot ham gå på scenen, og ikke fanget opp tilstanden hans, legger hun til.

Jan Werner Danielsens juleturné startet torsdag 15. desember med dobbeltkonsert i Frogner kirke i Oslo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere