Uventede floker i dobbelepisode

Det er duket for dobbeltepisode, ekstra varmegrader, kjærlighetskonflikter og uventede floker når siste episode av Venner for livets sesong ni sendes.

23.06.05 12:30

Ross skal på paleontologkongress på ferieøya Barbados, og har klart å skaffe billetter til sine kjære venner i New York. Med seg i bagasjen har han også en tale han selv skal holde, og her dukker det første problemet opp.

Talen ligger på en medbrakt laptop, og når Chandler klarer å slette hele dokumentet hvor talen ligger, blir det krise. Dette finnes ingen kopier, og Ross må ha hjelp av Joeys kjæreste, paleontologen Charlie (Aisha Tyler), for å skrive talen på nytt. At de har mer enn interessen for dinosaurusen til felles, er helt tydelig.

Forlystelser og forviklinger

Samtidig sliter Phoebe med at Mike plutselig dukker opp. Hun har tatt ekskjæresten Dave med til paradisøya, og nå blir alt veldig komplisert. En bordtenniskamp mellom Mike og Monica får henne imidlertid til å se situasjonen litt klarere.

Joey og Rachel er på sin side lite bekymringsfulle. I hverfall når de lurer seg inn på en annen medisinsk kongress der drikkevarene er gratis. Drinkene går ned på høykant, og de to vennene blir rimelig på en snurr.

Entusiastisk

Ross er i medvind når han denne gang holder sin tale på kongressen. Både vennene og kolleger lytter entusiastisk og Charlie er kanskje den aller største fansen.

På TV 2 tirsdag 28. juni 2005 kl. 22.30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.